Ondernemers

Zoekt u als ondernemer juridische ondersteuning, wat kan Juridisch Advies Bureau Weggemans voor u betekenen?

Heeft u juridisch advies nodig met betrekking tot:

  • ontslagprocedures;
  • ontslagtrajecten opstarten en ontslagprocedures uitvoeren;
  • arbeidscontracten bijvoorbeeld: nul uren contract of flexibele contracten.
  • zakelijke wetgeving.

Het bovenstaand is maar een kleine greep uit de advies mogelijkheden van juridisch advies bureau Weggemans. Ook kunnen wij u helpen bij het opstellen van juridische documenten zoals de Algemene Voorwaarden voor uw bedrijf.

Arbeids- en ontslagrecht is een zeer levendig rechtsgebied het is voortdurend in beweging nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar zeer snel op. Regelmatig is er nieuwe rechtspraak, wet- en regelgeving. Dit is een goede ontwikkeling, maar het zorgt er ook voor dat bij een arbeidsconflict voor zowel werknemers als werkgevers niet altijd even duidelijk is wat de gevolgen van het conflict zijn. Vaak zijn het dringende zaken en zijn de belangen voor werknemer en werkgever groot.

Arbeidsconflict

Onzekerheid, stress en gezondheidsproblemen als gevolg van een arbeidsconflict kunnen in de onderneming voor grote onrust zorgen. Een langslepend arbeidsconflict kan dan ook dodelijk zijn voor de sfeer op de werkvloer.
Een arbeidsconflict of een ontslag is voor beide partijen een ingrijpende aangelegenheid, zeker als er sprake is van een langdurig dienstverband. Daarom is het verstandig een juridisch adviesbureau in te schakelen, iemand die verstand van zaken heeft en de weg weet in het arbeids- en ontslagrecht. De jurist kan zich inleven in de situatie, zij denkt met u mee en zij uw belangen voorop heeft staan.

Door het vroegtijdig inschakelen van een jurist kan deze veel voor u betekenen. Juridisch Advies Bureau Weggemans staat u graag bij in deze lastige tijden.

Heeft u een zaak die u eens aan ons wilt voorleggen of misschien wilt u weten wat Juridisch Advies Bureau Weggemans voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefonisch.

Binnen 24 uur heeft u van ons een reactie.